Sjuk på nyår

Jag är sjuk. På nyår. Igen. För sjätte året. I rad.
Det är inte så kul ska ni veta!

H

H dissar statistiken

Dissar statistiken på den här bloggen! Den är alldeles åt helvete.
Tessan, vi får rycka upp oss med uppdateringen så fort skolan börjar igen. För jag accepterar inte såhär dålig statistik.

H

PS. Tessans inlägg om smileysar var förövrigt vår 100e inlägg. DET NI!

Missbruk av smileysar är en riktig miss

Smileysar är till för att den som sitter i andra änden av exempelvis en msn-konversation eller mobiltelefon ska förstå hur man ser ut/menar när man säger en sak. En glad smiley för något kul, en ledsen för något jobbigt, osv. Och det är väldigt praktiskt. Dock kan detta missbrukas, då man använder dessa små, söta smileysar i en minst sagt överdrift. Det känns som att smiley-funktionen missförståtts lite av en person som i en msn-konversation använder dem såhär:

Tessan: Hej :)
Anonym: Men hej :D:D :)
Tessan: Är allt bra?
Anonym: Japp;):P med dig dåh? <3
Tessan: Jotack, det är bra. Länge sen jag hörde något från dig!
Anonym: Jaaa.. verkligen:( får bättra oss vännen<33
Tessan: Tycker jag, men ska kila. Take care of you. Puss
Anonym: Åh ja, detsamma:D=P kul att höra ifrån dig:D<3 Pusspådig

Och ja, detta är från en person som är 18 år gammal. Tjenatjena.
Att jag sa att jag skulle kila var inte för att jag skulle kila, utan för att jag inte klarar av sådana där konversationer. Snälla människor, skriv som folk. Använd smileysar där dom ska användas, SKIPPA RESTEN! Jag ber. Snälla.

T.L

Mellandags helvete!

Therese, kära kollega, du är klok du!
Appropå ditt inlägg om reor, så måste jag instämma. Är man verkligen så snål att man köper något på rea som annars kostar 200 kr? Sorgligt i så fall tycker jag.
När jag tänker rea så tänker jag att då ska man köpa det som man annars inte har råd att lägga pengar på, tex dom där jeansen från Acne, en cashmere eller merinoull kofta från Filippa K osv. Det där som kostar lite extra men har så mycket bättre kvalitet.
Jag brukar tänka så att om jag hade vart villig att lägga pengarna på plagget till ordinariepris (oavsett kostnad), så är det värt att lägga pengar på det när det är rea.

Jag håller med dig, det är en sorglig syn att se när folk slåss inne på Gina för en tröja i akryl som blir nopprig efter att man har använt den 2 gånger bara för att den råkar vara superduperbillig just nu.
Nej, fy fan för hetsiga reashoppare!

H

Mellandagsrea in my ass

En bild säger mer än tusen ord brukar man säga...
...men jag tänkte ändå yttra lite ilska över dessa värdelösa shoppingdagar. Mellandagsrea, mellandagsfuckingrea. Ja ni vet dom där dagarna då man kan gå på stan samtidigt som man blir nerknuffad av tusentals snåla människor och hamnar i fysisk och psykisk obalans. Rean på Gina Tricot är värst. Jag och en vän gick in där idag, för att sedan hånskrattandes vända i dörren. Detta är inget annat än sjukt. Kläder ligger i högar, likaså gör alla fjortistjejer (och alla andra) för att få tag på sin storlek av exempelvis en tröja för halva priset (ja precis, halva priset på något som på ordinarie pris kostar ca 200-300 kr...). Hur mycket är man berädd att offra för det där pissbilliga plagget? Det undrar jag. Jag pissar hårdare och hårdare för varje år på detta vidriga fenomen.

T.L

Hanna dissar/pissar på allergier

Allergier är en jäkla dum uppfinning. Idioten som kom på det borde stämmas!
Jag är allergisk mot diverse saker, ofta påverkar det min vardag så jättemycket. MEN det finns tillfällen när det påverkar mig. Som t.ex. när jag råkar få i mig skaldjur av misstag, då slutar det med ett besök på sjukan om inte medecinerna gör sitt jobb.
Eller den där satans pollen, det är inte roliga saker! Det börjar med Al och Hassel i februari/mars och sedan är det nästintill allt fram till gräs på sommaren (och sen blir jag dålig så fort någon får för sig att klippa gräset under hela sommaren), det är inte roligt. Och så min favorit, mögel! Naturen ruttnar på höstkanten, allt möglar och jag blir dålig. Det finns bra mycket fler hus som innehåller mögel än vad man tror, jag känner av det på engång. Och eftersom jag inte tål mögel kan jag inte äta penecillin. DET ÄR FAN INTE KUL!

DÖD ÅT ALLERGIER!


GJ

Tänkte bara önska GOD JUL!
Jag gillar julen skarpt.

H

Kajal runt hela ögat är inte snyggt alls

Måste dissa en sak idag som jag bara pissar så otroligt hårt på. Nämligen hur människor (tjejer mest då) använder sminkredskapet kajalpenna. Man kan med hjälp av en kajalpenna fakiskt få ögat att få en helt underbar form och intensivitet, men nejdå.. istället målar många bara hej vilt runt hela ögat och in i minsta lilla vrå. Då får det en så otroligt negativ effekt istället. Ser så hemskt ut, skulle vilja lägga ut en bild på ett typiskt exempel på vad jag menar men tyvärr är det en vän till mig så jag tänker skona henne. Men jag förstår bara inte, varför? Antingen lär man sig använda kajal, eller så skippar man den. Punkt slut. Kiss.

T.L



Julklappsrim

Det är sorgligt hur dålig jag är på julklappsrim. Tacka vet jag internet! HAHA

H

Julklappar

Att inte veta vad man ska köpa för julklappar suger. Jag har alltså lite att fundera över när jag är på stan idag...

H

Fluga

Jag vill bara berätta att jag har en fluga som flyger runt i mitt rum!
Det. Är. Extremt. Irriternade.

Men, går inte flugor typ i ide eller nåt på vintern? Dom brukar ju i alla fall inte flyga runt när det är kallt. Jag menar, det är ju typ sommardjur... Aja, den på mitt rum är väl en vilsen liten stackare. Som gör mig galen.

H


I'm not dead

Jag är inte död. Jag har bara gjort som björnarna gör på vintern. Gått i ide. Jag återkommer när värmen gör det, eller när jag hittat mina raggsockor som jag fick av farmor för ett tag sen men som försvunnit spårlöst i mitt välstädade (hrrrmmm..) rum.

Med superkalla hälsningar,
T

Gott. Men farligt!

Att man aldrig lär sig. Aldrig någonsin. Det är ganska otroligt, ellerhur?
Man vet mycket väl att man får ont i magen av att äta pepparkaksdeg. MAN VET! Men ändå, varje år så gör man det igen. Man äter den där degen, för den är så god. Och sen får man jätte ont i magen och undrar hur man kan vara så dum. Och då äter man lite till för att tröstäta att man åt och fick ont. Och då börjar man må illa och tänker att "nästa år ska jag nog i alla fall inte äta lika mycket pepparkaksdeg". Men så gör man det i alla fall.

Att man aldrig lär sig.
H


Gott. Men farligt!


Väder



Jag visste att vädertjänsten på min startsida till internet var dålig, men såhär dålig?!
Det är alltså vädret för imorgon, lördag, som är intressant. Som ni kan se står det att det ska vara -7 grader, inget konstigt med det för det har jag kollat på yr.no och det kan stämma ganska bra, men det intressanta är då vad det där regnet och den där blixten (HALLÅ?! EN BLIXT) gör där? För vad jag vet så kan det varken regna eller blixtra när det är minusgrader. Uselt AOL, jag dissar eran vädertjänst 1000 gånger om!

H

Christmas

GISSA VEM SOM HAR JULLOV!? haha Jag klagar inte!

H

SNÖ!

Man drar upp överläppen i en grimas, kisar med ögonen och böjer ner huvudet. Just detta fick mig att småskratta lite för mig själv när jag var påväg hem från skolan. Orsaken är snö. Det snöar massor, vilket jag förövrigt älskar, och varje människa jag gick förbi såg ut på detta sätt i ansiktet. Det roliga var att jag kom på mig själv med att se ut så. Charmigt.
Hur som helst, får det mig att skratta så är det värt att hissas.

H


H hissar

Bara 3 skoldagar kvar av den här terminen. Det gillar vi skarpt!

H

En termin kvar bara!


Cover

Jag dissar/kissar/pissar/spyr på dåliga covers! Jag kan inte förstå varför man ska göra en cover av en låt som är så profilerad till ett band. Varför? KAN NÅGON SVARA PÅ DET?
Viva la vida är Coldplays låt, det bara skriker Coldplay om den och den låten kommer alltid att vara förknippad med dem. Men ändå ska inte bara Darin utan också Pet shop boys göra sina egna versioner av Viva la vida! ÅH, JAG ÄR SERIÖST RIKTIGT UPPRÖRD!
Jag hatar dåliga covers!

H

Död åt bakfylla

Trots att bakfylla är väldigt självförvållat så är det nog bland de värsta tillstånden i ens liv. Man ber nästan till gud att få bli skjuten i huvudet, för att dra det hela till en liten överdrift. Så pissigt.

T.L

HV71

Idag hissar jag Sveriges bästa hockeylag, HV71, till skyarna!
7-1 mot Färjestad. Efter de 3 gånger lagen har mötts nu under hösten står det 20-1 till HV. Kan ju inte bli bättre!
Eller jo, det kan bli bättre. Det bästa är att T hejar på FBK! HAHAHA In your face, Tessan!

En lycklig H


Diss

Måste bara slänga in en liten diss. Låtar-som-man-har-på-spotify-som-är-dåliga-men-ändå-raderar-man-dom-inte-låtar! Jag har ett helt gäng sönderspelade tråkiga låtar på olika spotify spellistor, men lik förbaskat så raderar jag dom inte. ÅH! Blir bara mer irriterad jag bara tänker på det!

H

I gotta feeling

Det verkar minst sagt som att hela stan ska ut ikväll. Men inte jag. Jag har andra viktiga grejer att fixa. Så det så. Fast jag är inte bitter, jag kommer i alla fall inte att vakna med huvudvärk och onda fötter imorgon! HA HA!

H

Fil?

Fil? Tessan, du har fel. Yoghurt ska det vara! Fil smakar ju bara... fil. BLÄ!

H

Filmjölk

Hur gott är inte fil? Alltså fil. Filmjölk. Hur gott får någonting egentligen bli? Jag älskar fil. (och ja, det är allt som cirkulerar i mitt huvud denna tidiga fredagmorgon)
T.L

Nu kommer det glass

I 17 år av mitt 18 åriga liv har jag bott på samma område. Under alla dessa år har glassbilen kommit på fredagar. Fredagar klockan 17. I ALLA ÅR! Tills för 3-4 veckor sedan när den kom på en torsdag! HALLÅ? TORSDAG?!
Första gången trodde jag att något bara hade gått fel, men nu när det har upprepats så är jag seriöst upprörd! MAN KAN JU FÖR I HELVETE INTE BARA BYTA DAG!
Inte för att vi brukar köpa glass från glassbilen, men man kan ju inte bara bryta års långa rutiner, folk kan ju bli förvirrade.

H


Sen tycker jag nog att hemglassbilen framställs som bra mycket coolare
på den här bilden än vad den egentligen är!


15 starka ören

Jag måste bara hissa att jag och Hanna har tjänat 15 öre på vårt första videoinlägg. YES!
T.L

Take a look

Jag vill dissa allt som har med den här artikeln att göra! Jag vill dissa den negativa inställningen i artikeln, jag vill dissa att man gör en artikel om en sådan onödig grej och jag vill dissa att jag läste den.
Sluta tänka negativt över er själva. Vi lever bara en gång, vi får den kropp vi får och vi alla är unika. Var nöjd med dig själv, tänk positivt! Vi är vackra allihopa. Visst har vi våra brister men det är så mycket bättre att fokusera på det som gör oss vackra.
Tänk på det!

Jag är övertygad om att Tessan håller med så jag skriver under för oss båda.
H & T

Face

Va fan är grejen med nya sekretess tjaffset på Facebook!? JAG FATTAR INGENTING!

H

Tack H

Tack för att du dissade lusse piss lelle, kollega. Så jävla rätt.
T.L

Lusse lelle

Imorgon är det Lucia. 11 nätter före jul, som man brukar sjunga... (det är förövrigt min absoluta hat-julsång)
MEN! Vad är grejen med dåliga, tråkiga och värdelösa sånger?
Fy fan vad vi pissar på det.

H

Lusse lelle, lusse lelle, 11 nätter före jul!!!!!!!!

UPDATE: Jag menade såklart att det är Luciafirande i skolan imorgon.
Riktiga Lucia är det ju inte förns på söndag. MEN, Lusse lelle blir inte bättre för det!


På buss 804 finns många idioter

Jag pendlar med busslinje 804 till Västerås varje dag. Och på denna buss finns det människor av alla de slag kan jag tala om (många idioter). Ingen respekt finns det, ingen alls. Folk snubblar in i bussen, luktar äckligt, ser alltmänt alkoholiserade ut många av dem, tänder lampan när det är helt mörkt i bussen en tidig morgon eller en sen kväll för att läsa sin jäkla DN eller SvD, pratar så högt i telefonen att hela bussen skulle kunna delta i samtalet. Nej, jag har fått nog av denna buss snart ska jag tala om. Så himla nog. Piss-804an. Dö. Diss.

T.L

Vidrigt

Ni vet när man sätter i halsen och så hostar man och kraxar, sen så får man nån äcklig smak långt bak i munnen nästan ner i halsen och det försvinner inte hur mycket vatten man än dricker. Så har jag nu. Vidrigt!

H

Instämmer, H

Det där klippet fick mig att sätta min apelsin i halsen också, Hanna.
Jag vill spy. Orkar inte mer. Död åt UGGs.
T.L

Dessa jävla UGGs!

Jag uppmanar er alla att gå in och kolla på detta klipp. Inte av den anledningen att det handlar om Martin Björk i underkläder, utan av den enkla anledningen att karln har UGGs på sig! HALLÅ? UGGS? Jag höll på att sätta frukosten i halsen när jag upptäckte detta!
Att en tjej har UGGs på sig är knappt okej, att då en man i 35-års åldern sätter på sig ett par är skandal! Ja, jag finner knappt ord att skriva, det är helt galet sjukt!
Jag spyr.

H

Dagens diss

Kan inte komma på något vettigt att skriva, så då skiter jag i att skriva nåt alls.

FAST jag skriver ju nu!
Fast aja, ni fattar. Det dissar jag.

Eller ja, jag dissar inte bara det, jag dissar det här inlägget också! Totalt värdelöst.

H


Släng skiten istället, JC


Detta är antagligen det fulaste armbandet jag sett i hela mitt liv (och nej, bilden är inte så bra, vilket beror på att jag råkade sopa ner min digitalkamera i golvet igår så att objektivet gick sönder och hela kameran dog, ha överseende). Ni kanske undrar varför i hela helvetets frid jag köpte det. Men sanningen är den att jag inte köpt det, inte önskat mig det för fem öre. Jag fick det i min Goodiebag från Sofies mode-mingelkvällen i torsdags. Det jag undrar är liksom.. varför slänger man inte bara sådant här rakt i soptunnan direkt, utan att först lägga ner det i en Goodiebag? Skämmigt. Pinsamt. Bah. Pissar på't!

T.L

5


Den där femman som jag har skrivit där är kanske inte mycket för världen, men det är faktiskt troligen den snyggaste femman jag har skrivit! Mycket märkligt att jag en helt vanlig tisdag på naturlektionen med en helt vanlig stiftpenna skulle dra till med detta. Tyvärr hade jag bara en 2,5 megapixels mobilkamera till hands för att föreviga ögonblicket. Hade det inte vart för att det var mitt under lektionen hade jag kunnat ägna ett helt videoinlägg åt detta.
Jag försökte göra en lika snygg femma igen, men det gick bara inte.

Helt otroligt.
H

This is how it works!


Björnen sover

Igår kväll var jag så extremt trött att jag inte kunde somna. Vad är grejen med det?
När man är extremt trött så borde man somna snabbare, tycker jag i alla fall. Men icke! Blä på det!

H

Gere

I skrivande stund är det annons på vår blogg om kanal 9 som gör reklam för klassika filmen Runaway Bride. Richard Gere har ju en av huvudrollerna och han måste nog seriöst vara den sämsta skådisen som någonin funnits! JAG KLARAR INTE AV DEN MANNEN!

H

 


Ja, Richie, jag kan bara hålla med!


Nu får det fan vara nog

Jag håller med T. NU FÅR DET FAN VARA NOG! Jag orkar inte höra om alla som ska resa utomlands i jul. Inte så länge det inte kommer nå snö här hemma i alla fall.

Fan vad jag är bitter.
H

T dissar sin egen avundsjuka

Dagens diss går till alla som dom närmaste dagarna frestat mig med utlandsresor över jul. Hur skönt vore det inte att komma bort från all julstress, allt mörker och kylan? Snälla människor, sluta res nu. Stanna hemma och lid med mig!
Disspisspissmiss! / T.L

Mums

Jag åkte ju aldrig till SACO-mässan eftersom jag var sjuk, men mina snälla vänner tog med lite broschyrer hem till mig och i kassen från Lund så låg det lite godis. Inte vilket godis som helst utan Lunds Universitets egna små karameller. HUR GODA SOM HELST! Har snålat på dom sen i torsdags, men nu åt jag just den sista med tårar i ögonen. Hur ska jag någonsin få tag på fler? Vilken sorg.

H


Tummen upp!


Freakshow

Hissar att få dansa till denna låten på scen i 2 dagar. Bra helg!

H

Låna skivor på biblioteket? Smart? Ja, skitsmart

Det här är lite gammaldags, men smart som fan. Låna skivor på biblioteket! Bra ljudkvalitet, gratis och ja, kulturellt. Det är faktiskt mysigt att ta sig en sväng förbi bibblan ibland måste jag säga (och ja, där lät jag plötsligt som 50 år äldre men vad gör det?). Hiss.

T.L

Calle och Erik

Calle och Erik till final!!! Kunde ju inte bli bättre. Äntligen har lilla divan Tove åkt ut! WIHO!

H


GLOOOOOOOOBEN NÄSTA!


SKOOOOOOLAN

Sitter och väntar i skolan på att genrepet med dansskolan ska börja. Kom igen, i skolan till klockan 21.00 en fredag... Höjdarkul!

H


H dissar EngB nationella!

Hur fasen tänker man när man lägger in satans fågelkvitter och tunnelbaneljud i bakgrunden på ett engelska nationella listening? Man hörde ju ingenting, ÅH BLIR SÅ FÖRBANNAD!

H

Rihanna & Buck



Är det bara jag som ser likheten?

H.T.


Radiosporten

Radiosporten är smart. Speciellt deras extrasändningar för då kan man lyssna på exakt det man vill! T.ex. så lyssnar jag på HV71-Södertälje just nu, och jag slipper lyssna på alla andra matcher som jag inte vill lyssna på.
Smart.

H


Fever

Jag vill passa på att dissa feber efter vaccinspruta! Dåliga grejer.

H

T känner sig pömsig

Ett bra ord jag lärt mig. Pömsig. Då är man trött. Riktigt trött.
Och jag känner hur giftet pulserar i min vänstra arm. Mmm.. vaccin it is!
T.L

schanger?

Idag vill jag dissa ord som stavas helt olikt som de uttalas. Ta genre, man säger ju typ SCHANGER fast det skrivs GENRE, det stämmer ju typ ingenstans. Tänk vilken tid det tog innan man lärde sig sånt, skulle underlätta betydligt om det stavades som det låter!
H


Svinis!

Jag kommer hem och visar då mitt oerhört skillade blodiga plåster som jag fick hos skolsköterskan efter att ha vaccinerat mig för min lillebror.

H: - Gabbe, kolla detta!
G: - Ahmen coolt. Kan du gå framåt?
H: - No problem!
G: - Kan du gå bakåt?
H: - Yes.
G: - Kan du vifta så här på fingret?
Jag viftar på höger pekfinger.
G: - Okej, kan du vifta så med andra fingret?
Jag viftar på vänster pekfinger.
G: - Kan du vifta på öronen?
H: - Eh... Nej, det kan jag inte...
G: - Där ser du! Det är den där jävla sprutans fel!

Men jag vill passa på att hissa vaccinsprutan mot svinis. Bra grejer! Jag har inte fått någon bieffekt. Kan till och med slå ashårt på armen utan att det känns.

H


Brum brum

Sorry Tessan, men det finns ingen charm med Brum. Knasig serie, en bil som räddar hela världen utan att säga ett ord, bara viftar med dörrarna. Mycket märkligt!

H

T pissar på "jag-måste-läsa-tidningen-på-morgonen-annars-dör-jag-hysterin"

Idag var jag tröttare än vanligt när jag satte mig på bussen. Ville bara sova. Och det var helt mörkt på bussen, så jag somnade. Såklart! Sedan kom det en gubbe och satte sig bredvid mig, och slängde fram sin jäkla SvD i knät. OCH TÄNDE DEN FÖRBANNADE LAMPAN SÅ HAN SKULLE KUNNA LÄSA. Visa lite respekt åt dom sovande, tack.

Arga T


Morr

Jag ska inte klandra Hanna för hennes föregående inlägg, tycker bara synd om henne som inte lärt sig uppskatta charmen med Brum. Men det kanske är lika bra att hon inte lär sig uppskatta den.. För om man gör det, är man fast. Då finns det ingen återvändo. Brum.

T.L

Brum?

Barnkanalen is the shit. Men på allvar, Tessan? Brum? Det är troligen den sämsta skiten som har sänts på TV!

H


Plus att bilen är läskig!


Barnkanalen for the fucking win

..okej, språket passade inte in i sammanhanget. Jag vet. Men jag ville bara förstärka mitt budskap. Barnkanalen är grym! Vem säger liksom nej till Björnes magasin, Brum och allt bra? Kanske du (vad fan vet jag), men inte jag.

T.L

Kö + konsert = bra

Som Hanna klargjorde för er så var jag inte hemma igår kväll. Inte på hela dagen faktiskt. Inte på hela morgonen heller. Jag var ju nämligen och köade med ca 3500 andra fina och galna fans, för att slutligen både få träffa och se mitt kära Paramore spela live. Det bästa jag upplevt. Så.. dags att hissa rejält här - HISS!

T.L

Vilken miss!

Den idioten som uppfann kyla var en riktigt dålig uppfinnare. Alltså, det lär ju ha varit i ett misstag, ungefär som penecilin tänker jag. Han/Hon skulle uppfinna varmare värme och något gick fel och det blev kyla istället. Sedan spreds det över delar av jorden för att hålla dessa delar nedfrysta under 6 månader per år. Sedan hade jag oturen att födas i kylas bästa vän land.
Tur att snillet som uppfann filten var lite smartare!

H

Chokladhiss

Chokladkalender är nog den mest ultimata grejen! En chokladbit varje dag i 24 dagar, så smart.
I like.
H

RSS 2.0