Dagens piss

Imorgon är det 1 december, det betyder julkalender imorgonbitti. Ska bli spännande att se, tror att den kommer vara sämst som alla julkalendrar har vart de närmaste åren. Det pissar vi på.
Tur att man har the one and only MYSTERIET PÅ GREVEHOLM på dvd då! Den åker på imorgonkväll.
H


Tvättmaskinen vs Garderoben

Dagens diss nr. 3 (eller typ piss)
Min favoritkofta någonsin är spårlöst försvunnen. Jag minns inte om jag har lagt den i tvätten eller i garderoben  jag vet att det bara finns de 2 alternativen för alla andra är uteslutna. Det märkliga är att den finns inte på något av dessa två ställen, men jag är 100 säker på att någon av dem är boven i dramat. Antigen har tvättmaskinen ätit upp den eller så har garderoben gjort det! Jag tycker att den skyldige ska ge sig till känna så att jag får tillbaka min älskade kofta. NU! Tack.

H

Diss nr. 2

Dagens diss nr. 2
Melodifestivalen! Denna hemska tävling som vi hatar att älska. Överskattat skit som upprör och underhåller. Vi skulle väl klara oss bra utan det men ändå sitter vi där varje lördag i 6 veckor och följer tävlingen, vi diskuterar, röstar och lyssnar, mest bara för att vi bör.
Varför dissar jag der redan nu? Jo, för att nu har en del av startfältet redovisats.
Jag tycker inte om det och funderar allvarligt på att inte se det i år, och vi är ju ändå sämst när det kommer till kritan.

H


H hissar sig själv!

Dagens hiss nr. 1
Att jag, i egen hög person, nyss chattade med Hayley i Paramore på aftonbladet chatt! HA HA! In your face, Tessan!

H

Diss nr. 1

Dagens diss nr. 1.
Att Tessan är i Sthlm och inte bara gå på Paramores konsert utan att hon också ska träffa dom!
JAG DÖR AV AVUNDSJUKA!

H

HA HA!

Måste dissa uppdateringen på den här bloggen idag. Förskräckligt dåligt! Men eftersom Tessan är borta ikväll betyder det att jag har bloggen all by my self hela kvällen! HA HA! Nu jävlar. Räkna med uppdatering!

H

H dissar knappar

När man köper en jacka med knappar så förväntar man sig väl ändå att det ska hålla?
Min favorit ulljacka har knappar. Två av fyra av dessa har ramlat av, och de andra två sitter dåligt så nu sitter jag här och syr på dem alla igen. Jag menar, när man köper en jacka som ändå är ganska dyr ska man väl inte behöva sitta och sy på knapparna igen efter 1-2 säsonger. Nej, det accepterar jag inte! Men vad ska jag göra i protest för detta? Jag kan ju inte gå till affären och klaga. Jag kan ju inte låta det vara för då kan jag ju inte använda den. Så nu sitter jag alltså här, 22.20 en söndagkväll och syr fast knappar. Vilket jävla skit!

H.T.

HATA!

Abosolut Tessan. Vi borde elda upp dansskorna efter studenten!
H

Efter studenten ska vi kissa på dessa

Är ni med på det, hela 07dans? Kom igen!

T dissar sin fd bästa vän

Jag vill inte vara känslosam i denna blogg. Men jag måste bara få pissa på min före detta bästa vän. Skulle ge honom en rak höger om jag kunde också. Din jubelidiot, jag ska pissa på dig. Som en hund pissar på en lyktstolpe.

H hissar julen!

Jag förstår din poäng Lundh. Men åh, som jag har längtat efter den här söndagen! Äntligen får man börja spela julmusik, äta pepparkakor och lussebullar, dricka glögg, köpa julklappar och pynta. Jag älskar julen!
H

Dissar första advent

Första advent = dags att börja handla julklappar.
Dags att börja handla julklappar = Pengarslös.
Pengarslös = Inga pengar till fest och roligheter.
Inga pengar till fest och roligheter = tråkiga helger.
Tråkiga helger = inget liv.
Inget liv = uttråkad Tessan.
Uttråkad Tessan = skit.



Ta dig, första advent.

T.L

Godishiss

Godis innan frukost, det ska så hissas. Mycket godare än på kvällen!
H


Ja Mamma, jag vet att man inte ska äta godis innan maten.


I'm a survivor

Kan inte göra annat än att hålla med Tessan. Att överleva är nog det viktigaste ändå. Oavsett om du käkar apelsin eller vaccinerar dig. Gör både om du kan!

H


Kvällens diss(kiss)-trosa

Jag skulle känna mig fruktansvärt osexig i dessa, måste bara säga det. Fy. Fan.

T hissar återigen apelsiner

..eller så använder man sitt sunda förnuft och äter apelsin om man tål. Och garderar sig med vaccinhelvetet också. Eller så gör man exakt hur man vill - det enda viktiga är att man överlever. Be strong. Survive!

H dissar apelsiner

Eller så får du en allergichock och typ dör. Ta vaccinsprutan. Håll dig frisk. Överlev.

H

T hissar apelsiner

Boosta ditt immunförsvar, dissa vaccinsprutan, håll dig frisk. Överlev. Ät apelsin.

T.L

Svar

Ahmen precis den halsduken jag menade Lundh! Den är galet snygg, och bra pris uppenbarligen.
Håller med dig om modellen, kan vara dags att byta kanske... Fast å andra sidan vet jag inte om Gina skulle kännas som Gina om hon inte var modell för dom. Jobbigt läge.

Hanna


Fast jo förresten, byt Gina-modellen! Man kan ju förfasen inte ha samma modell i 10 år. Jag menar hon blir ju också äldre med åren och på så sätt lär ju deras målgrupp också bli äldre. Byt modell NU!

Ditt dagliga fucking jävla foto

Facebook är bra. Men har förjävligt mycket pissiga applikationer. Som denna tillexempel, en pissigt irriterande applikation som alltfler börjar gilla. Ditt dagliga foto. Och när man klickat och fått sitt dagliga foto (mening med det?) så kan andra inte ens klicka och se bilden i större format, nej man får bara se den pissiga miniatyren för när man ska klicka på bilden kommer man bara in till applikationen och får sitt eget dagliga fucking foto.

T.L

Sätter mig i hissen och hissar Hannas hiss

Om du menar denna halsduk, Hanna:
 
..så har jag köpt den på Gina Tricot för ynka 129 kr.

För övrigt måste jag dissa Ginas modell. Ja ni vet hon som varit modell (enda modell verkar det som) för denna butikkedja i åratal. Alltså denna brud:


Tycker ni inte att hon är ganska färdig med sitt nu? Byt ut henne. Det känns som man har sett henne på lite för många reklamer nu, lite för många Gina Tricot-kassar och lite för många ginatricot.com-startsidor. Dagens miss, helt enkelt. Fy.

T.L

Tessans halsduk

Appropå ingenting så måste jag hissa Tessans halsduk. Jag vill också ha en sådan!

H

..glömde nästan säga

..att inatt kom natten jag längtat efter. Natten då jag drömde att jag spenderade en hel dag med the man - Erik Grönwall. Tack tomten! En tidig julklapp! Hiss. HISSHISS!

T.L

MISS!

Största klantiga missen på hela helgen! Det är en så stor miss att jag blir förbannad, ett riktigt big no-no!
SM i street skulle sändas på webben, skitbra tänkte jag för då kan jag titta på det där. MEN nu har dom fel på internet uppkopplingen där så det sänds inte! Vilken jävla miss. Hur ska jag nu kunna se det? Fan.
H

Dagens givna hiss

Kom på ett alternativ till Spotify. Man kan ju lyssna på all sin andra musik som ligger på datorn! Då slipper man ju reklamen. HA HA! Så spotify premium kan ta sig. Idag hissar jag alltså den geniala nedladdningen (som jag givetvis bara höll på med när det fortfarande var lagligt) och konvertering av musik. Smarta grejer, och garanterat reklamfritt.
H

Lite skyll-dig-själv-piss

Hur bra mår man egentligen när man bestämt sig för att inte festa, och går sedan ut på party i alla fall, när klockan är 00.30, och ska på kort tid dricka ikapp alla andra? Då mår man inte bra alls. Det slutar sällan bra. Och det lär jag mig aldrig. Och det är dagens piss, dagens skyll-dig-själv-tessan-ditt-jävla-pucko-piss.
T.L

Dagens piss!

Sprängande huvudvärk. Tack som fan för det gud, din jävel! Har knappt sovit inatt.
H

Nutida pissiga f*tt konst

Min sista lektion på fredagar är Nutida konst. Nutida bajs konst, nutida f*tt konst, nutida "jag-fattar-ingenting" konst, nutida "jag-får-panik-och-damp" konst. Nutida sämst konst. You name it. Ta bort denna kurs från mitt schema för jag klarar inte detta. Ska be till gud att jag får godkänt. Hoppas det inte är för mycket begärt. Och snälla ni, PRAY FOR ME!

Den arga,
Tessan.

Hanna dissar vädret!

Imorse när jag skulle cykla till skolan så var det 8 grader varmt och solen sken. Skinnajckan är då ganska given. Problemet uppstår då när jag ska hem, för då är det freezing cold och det spöregnar. Så där står jag i min skinnjacka som våtfäller (spelar ingen större roll egentligen, äkta skinnjackor blir bara snygga med tiden), utan luva eller mössa och definitivt ingen regnjacka. Det är inte roligt för nu har det vart så varenda dag hela den här veckan! Samma visa om och om igen. Hur kan det vara möjligt?
Jag har liksom ingen större lust att släpa med mig regnjacka vareviga dag för att det KANSKE regnar när jag ska hem på eftermiddagen. Så ja, då ser jag ju halvt dränkt ut när jag kommer hem och jag fryser sönder. Ska det verkligen vara på det här viset?
Hanna


Robert Ful Pattinson

Robert Pattinson alias Edward Cullen. Jag och Tessan kan verkligen inte förstå hysterin kring denna man. Kom igen! Han ser ju inte bra ut alls! Orakad, håret står åt alla håll och likblek + att han har läskiga ögon. Ja, han ser mest ut som en neddrucken alkoholist, faktiskt.
Hade han inte vart med i Twilight och alla galna fans har fått nån hook up på att han är vampyr och den här rådande vampyrhysteri så hade nog ni också insett att han faktiskt inte ser så jäkla bra ut. Han är nog rent ut sagt ful.
Jag och Tessan spyr.
Han får bli dagens piss, det är vi extremt överräns om.
/Hanna


Orakad? check. Likblek? check. Håret åt alla håll? check. Läskiga ögon? CHECK!


FREEEEEEEDAG!

Måste bara hissa att det är fredag idag! I kind of like it.
Hanna

Dagens absoluta pissmiss

Ni vet när man är mitt uppe i en vild diskussion över sms och vill att det ska gå så fort som möjligt att skriva, eller när man ska bestämma någonting med någon/några kompisar och alla skriver samtidigt och man inte riktigt hinner med att svara innan det komma ett nytt sms? ... det är precis i dessa situationer man inte ska ha en Samsung-telefon med Samsungs (SamSUGS) usla T9-ordlista. Och att man sedan har en touch-mobil gör inte saken bättre. Jag får damp, jag orkar inte, jag lägger ner.

Sug kuk, Samsung.

Med pissiga hälsningar,
en arg sms-tjej vid namn Tessan.

11.00!

En sista grej innan jag ska dra mig mot kojen.
Att jag har sovmorgon till klockan 13.00 imorgon är så värt att hissas men att jag ska vara så satans ambitiös ibland måste dissas för jag ska vara i skolan redan klockan 11.00 imorgon, hela 2 timmar innan jag börjar. ÅH! Så var det med den långa härliga sovmorgonen...

Hanna

Shit!

Fan Tessan, har du spotify premium!?
Jag måste alltså dissa mig själv nu för att jag sitter med fattiga vanliga spotify? Shit, det var lite jobbigt...
/Hanna

..och så svarar Tessan med en hiss

Jag håller verkligen med Hanna om den värdelösa idén med reklam på den världsrevolutionerande, fantastiska uppfinningen Spotify. Som tur är finns Spotify Premium (som jag har) där man slipper all reklam och får bättre ljudkvalitet! Tummen upp och dagens hiss från min sida.

För övrigt, piss på er!


Reklam på spotify kan ta sig...

Kom på dagens miss!
Det är utan tvekan reklamen på spotify. Vilken jäkla miss att ha reklam på en sån smart grej som spotify.
MINDRE REKLAM OCH MER MUSIK ÅT FOLKET!
Puss


Hanna hissar!

Måste bara hissa våran geniala idé! Jag och Tessan är för jäkla bra som kom på den här bloggen.
Vill bara påminna om att vi inte klankar ner på er som tycker annat, det är bara vad vi tycker som vi skriver här. Rent ut sagt jävla bra grejer!

Vår blogg är lätt årets hiss!
Puss


..och så kom den andra dissen (kissen) väldigt fort

Jag har spytt på dessa hela förra vintern, och kommer fortsätta spy på dom i vinter. Det spelar ingen roll hur många modeikoner som skulle bära dom. Jag säger som Ronja, fast jag menar det i negativ aspekt: Det ser ut som att man har två apor på fötterna, stora fluffiga apor. Jag försvarar inte att dom är sköna, men nu pratar vi om utseendet på fanskapen. Och då dör jag lite, sakta men säkert. Befria mig och världen från dessa, åtminstone nästa vinter, okej? Jag och Hanna orkar inte mer.


Första dissen

Jag tänkte faktiskt tillägna den första dissen till all hysteri kring snygga bloggdesigner. Vad är det för fel på den här helt vanliga standard-designen? Jag tycker den är fett enkel och stilren - i alla fall tills man har fantasi och idéer till att skapa en snyggare. Och tid. Och än har jag inte det, Hanna kanske har. Vet inte. Annars får det vänta ett tag och ni får vänta med att bli kåta över en grymt snygg och genomtänkt design. Piss på er!

Nu drar vi igång

Den här bloggen har varit väldigt beryktad i vår umgängeskrets och nu är vi äntligen here on track. Och nu ska det missas och kissas, hissas och dissas, och förstås pissas en massa!

Enjoy!
/ Tessan och Hanna

RSS 2.0