Slask

I måndags var det -26 grader här i stan. Idag, 6 dagar senare, är det 2 plusgrader. Det är en skillnad på 28 grader, för den som inte redan hade räknat ut det. Det är stort! Vågar man hoppas på 25 plus till nästa helg? Hehe...

H.T.

Svar på meddelande!

Tack Hanna, för ditt fina medlidande och ditt grymt klockrena meddelande. Jag läste upp det högt och tydligt för foten, så det vore väl fan i helvete om den inte inser fakta nu. Den jävla helvetesfotjäveln. Tyvärr har den vunnit över mig för tillfället då jag ligger still nästintill dagarna i ända och äter smärtstillande för att inte avlida, men till sceniska är det jag som ska vinna över den. Det lovar jag. Och du foten, GE UPP NU! GE UPP FÖR I HELVETE.

T.L

Meddelande!

Meddelande till Tessans fot:
Om du, din jävel, inte tar tag i att bli frisk och bra typ NU så kommer jag blir riktigt jävla förbannad! HÖR DU DET! Så ge för fan upp din jäkla attityd och förstör för Tessan. Vi har premiär om 3 veckor! Och då ska Tessan stå på scen, frisk och kry. DU SKA FAN INTE FÅ SÄTTA STOPP FÖR DET!

H.T.

Bollar

Hissar Fridas ascoola stövlar som hon hade när vi cyklade (ja, ni läste rätt) till skolan imorse. Dom var rosa med bollar på. Kanske inte direkt världens tuffaste, men de bjöd på ett gott skratt, hehe!
Vill bara poängtera att det var -26 grader här hemma. Tro mig, det kändes.

H.T.

P.S. Inget ont menat Frida, you know it!


28 minus in my ass

Vaknade. Gick upp. Såg termometern. Dog.
Tog på mig danskläder. Satte på mig skorna. Öppnade dörren.
Mamma tvingade mig att stänga den igen. Tog av mig skorna.
Kollade tåg- och busstiderna. Suckade över förseningarna.
Uteslöt skolan.
T.L

Rött

Röda Converse är respekt. Därför har jag införskaffat mig ett par till den växande samlingen som står i hallen. NICE!

H.T.

Fjortis

Det är nog inte bara vi tonåringar/nästan vuxna som behöver växa upp. Jag tror nog att alla 40+ som skriver "Kramiz" på facebook också behöver lämna fjortis fasonerna och inte bara gnälla på oss smått omogna 18-åringar. Se över erat eget beteende!

H.T.

SJUK!

Jag gillar inte det faktum att jag har snytit mig och hostat så mycket det senaste dygnet att jag har grym träningsverk i mage och rygg. Eller jag borde kanske gilla det? Eller nja, det är så segt att hosta och snora. Fy fan för förkylningar.

H.T.

PS. Lägg märke till att alla ord i den sista meningen börjar med F, det var lite coolt.

Snor

Det är inte jätteroligt att vara täppt i näsan. Ville bara påpeka det.

H.T.

Det är roligt att plugga

Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga.Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga.Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga.Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga. Det är roligt att plugga.
DET ÄR INTE ROLIGT ATT PLUGGA! DET SPELAR INGEN ROLL HUR MYCKET JAG FÖRSÖKER INTALA MIG ATT DET ÄR ROLIGT, FÖR DET BLIR INTE ROLIGARE!

H.T.


Dagens diss!

Innan jag somnade igår så kom jag på en så satans bra sak att dissa. Problemet är bara att jag kommer inte ihåg vad det var jag skulle dissa! Bara att jag skulle dissa det.
Sjukt irriterande. Så jag dissar jag inte kommer ihåg vad jag skulle dissa.

H.T.

STÖKIGT!

Mitt rum är förjälva stökigt just nu. Kläder på sängen och skrivbordet är fullt av skolböcker och plugg. Nu är det så att bästa kompisarna Alina och Sabina ska komma över ikväll. Först tänkte jag då "Ja, men vilket bra läge att städa rummet. Det kan ju vara schysst om det är lite städat när dom kommer". Sen tänkte jag "Äsch, det är bara Sabina och Alina".
Sorry, tjejer. Men skitsamma, ni känner mig så väl att ni vet att mitt rum ofta ser förjävligt ut, haha!

H.T.


Semla

Fick ett tips av min bror såhär i semel-tider.
Sitt inte framför datorn, ät en semla och nys samtidigt. Det blir inte så bra.

H.T.

Musik!

Ni vet hur det ser ut när man startar Spotify? Det är en liten ruta där det står "Artists you may like". I den rutan fanns en svensk artist som jag gillade ganska mycket för nåt år sen, så jag tänkte att ja men vad roligt, klickade och la över några av mina gamla favoritlåtar med den artisten på en av mina spellistor. Nu när dom låtarna kom på så fattar jag inte varför jag la över dom. Jag slutade ju lyssna på dom av någon anledning, ellerhur? Och jag har i stort sett inte samma musiksmak som för ett år sedan. Jag fick inte ens en liten rysning eller flashback av att "fan, detta är bra!". Så det var bara att radera dom låtarna igen.
Så rent ut sagt, jag hade delvis kass musiksmak för 1 år sedan, i alla fall om man jämför med nu!

H.T.


Död åt mardrömmar

Mardrömmar kan dö. Dö. Dö. Dö. Dö. Dö.
Dom har väl ingen som helst nödvändig funktion? Så. Dö. dödödö. Dö!
Helt klart dagens, månadens, årets och evighetens DISS.
T.L

typ, nästan, lite grann

Det värsta är när man är lite sjuk. Inte riktigt sjuk, utan mer lite grann-håller-på-att-bli-förkyld. Jag har längtat som bara den efter core-träningen som drar igång idag, och här sitter jag med rinnande näsa, huvudvärk och ont i halsen. Så det är ju bara att glömma träning.
Damn it!

H.T.

Blod

Jag är chockad. Förstörd. Borta.
Vi var på en föreläsning om performance med skolan nu ikväll. Det var helt stört. Jag menar helt sjuk. Galet!
Ungefär ALLT som var sjukt var med där. Naken tjej som agerar höna. Man som blir skjuten i armen. Folk som andas i varandra tills den ena svimmar. Naken man som dricker blod när han inte ser och sitter fast.
Jag misstänker starkt att det kommer dröja innan jag blir människa igen.

H.T.

Om ni inte förstod det så dissar jag det alltså.

Fejjan!

Dissar nya Facebook stenhårt! Det är inte mycket som jag förstår nu. ÅH! Tack som fan, Facebook!

H.T.


Vem vill bli matte-geni?

"Är du säker på ditt svar?"
"Nej, jag väljer att använda en livlina."
"Okej, vilken tar du? Du har tre att välja: Publiken, 50/50 och Ring en vän."
"Jag ringer en vän."
"Okej, vem ringer vi?"
"Min fasters man."
"Varför ringer vi honom?"
"För att jag suger på matte och han är ett geni."


Har nyss ringt låtsas-fasters man. Jag behöver hjälp med matten. Har prov imorgon och just nu ser det inte ljust ut!
Apropå dök detta då upp i mitt huvud. Kul att jag jämför Matte C med Vem vill bli miljonär, men det är nog faktiskt nästa lika mycket som står på spel. Seriöst.

H.T.

P.S. Btw så rimmar rubriken sådär ganska schysst. Jag är helnöjd!


Inte en dag äldre än 13.

Ibland undrar jag hur gammal jag egentligen är.
Jag har hela mitt liv fått höra att jag är mogen för min ålder och att jag verkar äldre än vad jag är. Men någonstans inom mig kommer jag inte att bli äldre än 13. FÖR JAG TÄNKER INTE BYTA UT MINA CONVERSE MOT VARMARE SKOR ÄVEN FAST DET ÄR -10 GRADER! SÅ DET SÅ!

H.T.


Hellre frysa i Converse än att vara varm i UGGS!


Tidernas mest intilligenta sms-konversation!

Jag och min bror har nyss haft tidernas mest intilligenta sms-konversation. Han sitter i en buss påväg hem från Sälen. Jag skickar ett sms till honom där jag frågar hur långt dom har kvar hem. Han svarar att det har vart lite problem, att dom är efter i tiden och att de ska stanna i Uppsala innan de vänder mot Västerås.
Följande konversation utspelar sig därefter:

G: Blond...
H: Du är blond...
G: Hihi
H: Tönt
G: Hm, det luktar blondin...
H: Hm, det luktar som att lillebror ska få stryk...
G: Hm, det luktar som att lillebror krossar storasyster i skidbacken ;D
H: Hm, det luktar som att lillebror inte vet vad han snackar om...
G: Hm, det luktar som en utmaning lillebror inte kan stå emot...
H: Hm, det luktar som att lillebror ger sig in på okänd mark...
G: Hm, tycker jag inte eftersom vi är på Västerås mark nu...
H: Hm, det luktar som att lillebror inte fattar vad jag menar...
G: Hm, det låter som att lillebror skrattar jätte mycket!
H: Hm, det låter som att storasyster skrattar lika mycket!
G: Haha, det tvivlar jag på!
H: Hm, lillebror börjar låta osäker...

Ni fattar vad jag menar. Trevlig söndagskväll gott folk!
H.T.

36

Jag satt och kollade på hm.se och hittade ett par satans snygga skor och tänkte att "ja, men dom skulle man ju beställa hem". Jag kollar och storlek 36 är slut. HALLÅ?! Vilka fan har storlek 36? Det är sjukt litet! Alla har ju typ storlek 38! Storlek 36 kan inte vara slut, storlek 38 borde vara slut! Det som gjorde mig mest irriterad är att jag själv har storlek 36. Så nu kunde jag inte beställa hem dom.
Det roligaste är ändå att det står: Strlk 36 - SLUT se alt.
Hur tusan ska jag kunna se alternativ? Jag måste ju ha storlek 36, storlek 37 är för stort!
Aja, så kan det va.

H.T.

$

Kom på tanken till detta inlägg alldeles nyss när låten alla säkert har hört redan kom på radio, Tik Tok. Ke$ha's låt. Jag har inget ont mot låten, den är schysst. MEN stavningen på hennes namn: KE$HA. Är inte det där dollar-tecknet lite väl mycket 2002? Och inget skitsnack nu om att she's bringing it back, för det är inget att bring back. För jäkla irriterande!

H.T.


BUT WHY?


Dissar fjortisars rop på uppmärksamhet

Jag och en vän bevittnade en ganska rolig, och fruktansvärt patetisk konversation när vi väntade på bussen en natt för ungefär en vecka sedan:

- Ja men vafan, jag har knullat med fler än han liksom!
- Hur många har du knullat me rå?
- 7, och han bara 3! (sa den första siffran sådär lite extra högt)
(jag viskar till Matilda: Det är kvalitet som räknas, inte kvantitet)
- Jaha men vafandå
- Ja, och nu vill han ha en bild på min fitta!? Vadfan tror han? En bild på min fitta?
- Och han har bara knullat med 3 st?
- JA, och nu vill han ha en bild på min fitta

Tur att bussen kom sen, för jag kunde inte hålla mig för skratt många sekunder till.

Det här är den typiska fjortisstilen. Stilen jag hatar över allt (nästan) i vårt samhälle. Tänk vad mycket seriösare allt skulle vara utan denna skara puckade jubelidioters åsikter om livet.

T.L

Melodipissfestivalen

Jahaja. Ikväll tvingas man se den sämsta skit som finns igen då - Melodifestivalen.
Kära gode gud (om du nu finns) - lägg ner skiten! Döda skiten!
Orkar inte genomlida ett år till av denna smörja.
T.L

Home alone!


Kul att gå in på Expressen.se och mötas av den här artikeln!
Ska nämna att jag har bott ensam hemma i vår villa sen i torsdags.
Jag blev lite skraj bara.

H.T.

Dagens diss!

Dagens diss:
Misstag inte detta inlägg nu. Jag och Tessan älskar givetvis när ni kommenterar, MEN varför kommenterar ni sådant som "Fin blogg"? Alltså seriöst, jag förstår att ni gör det bara för att ni vill att vi ska kolla in er blogg men ni kan ju åtminstone ta en liten check på vår blogg. Den är allt annat än FIN. Vi har en design som är ganska så ful, vi skriver exakt vad vi tycker, vilket rent ut sagt är en jäkla massa gnäll.
Men om ni tycker att den är fin, så stå för det i så fall, på riktigt. Inte bara att ni skriver det för att vi ska kolla din blogg så att du kan vara stolt över statistiken en ynka dag.

H.T.

Hur som helst, love it när ni kommenterar och skriver vad ni tycker om våra inlägg. Det är grymt! Fortsätt med det.


MAAAAAAT!

Kvällens problem: antingen går jag iväg och köper mat eller så går jag ut i köket och lagar mat, hm... både lockar ungefär lika mycket. Att gå iväg eller ställa sig och laga menar jag då...
Det är inte så att jag är lat, det är bara det att jag har verkligen ingen lust med något av det.

H.T.

RSS 2.0