23 jävla minusgrader!

Har tillbringat dagen i Romme med mina bästa vänner. Allt var perfekt. Nya pjäxor som satt som ett smäck, lagom med folk i backarna, inga köer och schysst underlag.
MEN det var minus 23 grader, och det blåste! Fy fasen vad kallt! Har frysit så att jag har skakat hela dagen. Vad är grejen med det? Jag var verkligen inte dålig klädd, men vädret ville tydligen jävlas.

H.T.

DR WHO?

Imorgonkväll spelar, eller ja, spelar och spelar vette tusan, Dr Bombay i stan. 
Tessan ska dit. Hon ska alltså stå och klappa i takt och sjunga med i hits som "SOS" och "Calcutta". Nej, Tessan, jag skäms nästan för din skull (och för alla andra som också ska se honom). 
Jag skulle inte ens se den mannen om jag så fick betalt för det!

H.T.


Sorgligt dålig!


BLÅ

Tänkte att ni kanske ville veta att jag har 16 st blåmärken på vänsterbenet.

H.T.

P.S. Det är tackvare projektarbetet, det ska göra ont att stå på scen.

Projektarbete

Sorry för att det inte blir mycket skrivet här.
Jag lever, andas, äter, tänker och pratar projektarbete just nu.
Det enda jag pratar om på dagarna är projektarbete, det är det sista jag tänker på innan jag somnar, det är det jag drömmer om på nätterna och det är det som får mig att vakna i ångestattacker på morgonen. Jag mår inte så bra av det här. Men på onsdag kan jag äntligen släppa det, jag längtar massor.

H.T.

Den onda makten!

Fick nyss ett sms av min cykelkompis. Här är historian om varför Fridas dag inte blev som planerat:
1) Hon har skyndat sig hem från skolan för att byta om.
2) Hon har skyndat sig hem från skolan för att äta lite mat.
3) Hon har tagit sig till Friskis
4) Hon har tagit sig till Friskis inte bara för att träna utan för att träna med sina vänner.
5) Hon har tagit sig till Friskis för att testa ett nytt pass.
6) Hon har tagit sig till Friskis för att testa det nya passet, vilket också halva stan verkar ha tänkt göra.
7) Hon anstränger sig för att smsa mig och berätta om förödelsen.
8) Hon blir arg och irriterad.
9) Hon kastar några fula ord mot Friskis.
10) Friskis bli ledsen (eller nja, tveksamt egentligen)
11) Hon måste nu ta sig hem igen.

All denna ansträngning för att inte ens få skutta runt lite och göra några gympaövningar! Fy fan vad irriterande!

Vill bara tillägga att det troligen är Friskis fel för att:
1) Folk är arga.
2) Folk har en dålig dag.
3) Folk inte får träna det dom vill.
4) Folk tröstäter.
5) Befolkningen blir allt fetare.

HAH! Make sense? Totally!


Friskis & Svettis = Den onda makten!


Liar

Är det något jag har jävligt svårt för så är det dåliga ursäkter. Vafan, ska du ljuga så kan du väl ändå hitta på en trovärdig lögn? Och glöm för fasen inte bort att dra samma lögn för alla som undrar varför du gör som du gör, för annars blir man misstänksam, förstår du.
Så, om du inte vill ljuga eller hitta på en dålig ursäkt så kan du ju helt enkelt säga sanningen, så jävla svårt är det inte! Det är så grymt fegt att inte göra det. Ursäkta ditt snesteg, folk uppskattar en ursäkt bra mycket mer än en lögn.
ÅH, JAG ÄR SÅ IRRITERAD JUST NU!

H.T.

HM

Det här kan mycket möjligt vara årets sämsta skiva. Alltså, jag skäms på riktigt när jag lyssnade på den. Förjävligt dåligt!
När jag satt där och snabbspolade igenom låtarna, för att kolla vad det var, så slog det mig att "vilket skivbolag kan på riktigt vilja ge ut ett album med henne", men lite längre ner så såg jag att det stod Pratt Productions, det förklarar ju hela saken!
Av 5 möjliga H, får detta 5 minus!

H.T.

PS. Du måste ha spotify för att kunna lyssna på hela det dåliga albumet. Annars klicka här!

Det ni!

Min katt är smart, ingen tvekan om saken.
Nyss släppte mamma ut henne så att hon kunde vara ute och springa, av en slump så kollar jag ut genom fönstret och blir mäkta imponerad när jag ser kissen stanna vid gatan och titta åt båda hållen ifall det kommer en bil innan hon springer över gatan och iväg på äventyr.
Det är ungefär så det måste kännas när en förälder ser sina barn sköta sig, man blir liksom nöjd med uppfostran. Min familj har gjort ett bra jobb med att uppfostra min kisse, den saken är klar.

H.T.


Katten inte bara tittar sig över vägen, hon snarkar och sover på rygg också.
Speciell katt, det där.


VIKTIGT!

Okej, nu ska vi prata om något väldigt viktigt.
Jordbävningen i Haiti har redan krävt alldeles för många liv. Och nu vädjar jag till alla ni som läser den här bloggen att ni ska plocka upp mobilen och skänka lite pengar.
När Tsunamin kom 2004 skänkte jag sammanlagt 100 kronor, vilket kan tyckas vara ganska mycket för en 13-åring. Men idag skäms jag för att jag inte skänkte mer. Två av de som dog gick i min lillebrors skola.
Jag har nyss skänkt 50 kronor till Röda Korset, och tänker skänka minst lika mycket till så fort jag har fyllt på mobilen med pengar imorgon.
Jag uppmanar er nu att göra samma sak. Till Rädda Barnen går det att skänka 10 kronor. 10 ynka kronor, som ändå kommer göra stor skillnad.
SÅ PLOCKA UPP TELEFONEN OCH SKÄNK!
Här finns en lista på vilka organisationer som är seriösa och numren du ska skicka till.

H.T.

Beroende

Ni vet när internet stänger ner sig. Ibland är det krångel med leverantören och ibland funkar det ju bara inte. Jag vet inte om jag ska dissa att det stänger ner sig eller att man faktiskt är så beroende av internet att man knappt klarar sig utan det.
Faktum är att när det inte fungerar så förstör det rutiner. Rutiner som att slösurfa. Slösurfa är ett intressant fenomen, jag menar att jag utan tvekan kan klicka in på Aftonbladet, Expressen, Metro och Nyheter24 säkert 10-15 gånger om dagen, bara för att det kan ju kanske ha kommit nån ny nyhet som jag inte har läst innan och sen är det ju alltid roligt att läsa samma nyheter om och om igen. För att inte tala om att kolla vänners statusuppdateringar på Facebook, viktiga grejer liksom. Surfa runt lite på Youtube och kolla klipp som jag redan har sett för många gånger. Och kolla mailen för 3e gången på dagen, i hopp om att nåt litet roligt mail ska ha trillat in. Och inte minst av allt, statistiken på bloggen, sjukt intressant!
Nej, allt detta går ju verklgen inte att leva utan. Tänk om internet inte fanns, vad skulle vi göra då? Då skulle vi ju seriöst behöva umgås med folk, irl. Nej, det är så mycket bättre att chatta eller skicka sms, då kan man ju avsluta när man helst vill. Smarta grejer ju.

H.T.


Appropå sjukt irriterande och internet, så stängde internet ner sig när jag skulle skriva exakt detta för 2,5 timme sen, inlägget försvann och jag fick börja om nu igen!


Smärta!

Har inte tränat hårt på någon månad, men igår var det hårdkörning med dans hela dagen och hela eftermiddagen idag. Ni kan ju tänka er hur mycket ont jag har i kroppen just nu! Inte träningsverksont, utan ont. Liksom spänd i hela ryggen, axlarna och benen. Ett jävla helvete, eftersom jag ska dansa hela dagen imorgon igen. Det är bara att bita ihop.

H.T.

Dansare

Alltså det här är ju så roligt att jag viker mig av skratt!
Och det blir bara roligare eftersom både jag och Tessan går dans på gymnasiet.

H.T.


"Och kontrollera världen..."
HAHA!


Pocahontas


När jag klickade fram blogg.se så fanns det en bild på Pocahontas. Då slog det mig! VARFÖR har Pocahontas bruna ögonbryn och svart hår? It doesn't make sense. Antingen har hon alltså färgat ögonbryna bruna eller håret svart. Jag bryr mig inte om vilket, tycker bara att det är mycket märkligt för att det ska utspelas på 1600-talet. Färgade man verkligen håret så tidigt?

H.T.

Matte C

Jag försöker verkligen inbilla mig själv att det är roligt att plugga matte, men det går liksom inte.

H


BOOOOOOOOOOOOOOOOOORING!


A beautiful mind

Har nyss gråtit en skvätt till A beautiful mind. Riktigt bra film det där. Men jag kom att tänka på hur satans jobbigt det måste vara att vara schitzofren, shit alltså. Att hallinucera måste vara grymt jäkla jobbigt. Det dissas.

H

ännu en diss riktad mot UGGs

Och se nu noga - jag riktar dissen till UGGsen, INTE till dom som använder dom. Så att inga missförstånd görs. Jag borde väl egentligen säga att dessa skor är ganska praktiska nu när det faktiskt är runt 20 minus utomhus, men faktum är det att jag nästan hellre fryser ihjäl än sätter på mig ett par UGGs.
T.L

Jimmy Choo

Det har blivit mycket skor nu från mitt håll, jag lovar att jag ska lugna mig med det. Måste bara visa dessa. Det är mycket möjligt att dessa är de fulaste skorna jag någonsin har sett. Alltså, på allvar! De är sjukt fula!
Om någon mot all förmodan skulle tycka att de var snygga så finns de att köpa för 7000 kr, signerade Jimmy Choo.
Men fy satan vad fula, säger jag bara!

H


Pengar kan inte köpa stil, den saken är klar!


Galen kvinna


Spola fram till 4.25 ungefär. I bakgrunden kommer ni att höra en kvinna som skrattar. Hon skrattar nå helt galet. Jag kommer ihåg när jag såg det här avsnittet på TV i höstas, höll på att dö av skratt varenda gång hon hördes. Och det roliga är att hon skrattar sådär hysteriskt nästan varenda gång det skrattas genom hela programmet. Kolla t.ex. 4.50, 5.55, 6.27, 6.43 och 6.53!
Helt sjukt! Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt henne.
Tack Frida för klippet, hade aldrig hittat det igen om det inte vore för att du hade skickat det till mig.

H

Klicka här om det inte går att kolla.

Money money money

Vi hade två tankar i huvudet när vi startade den här bloggen:
1) Vi skulle skriva precis vad vi tycker.
2) Vi skulle bli rika.

Så, hittils så går det väl ändå rätt okej, vi skriver ju precis vad vi tycker.
Har vi blivit rika? Nja, inte riktigt. Vi har tjänat ihop hissnande 31 öre på vårt första/enda videoinlägg... Sen ska det ju skattas på det nångång i framtiden, så då drar vi av 30% på dom där 31 örena har vi alltså tjänat ca 20 öre. Sen ska det delas på två. Japp, vi har ju en bit kvar till den första miljonen om man säger så.

H


En vacker dag ska jag också ha ett helt rum fyllt med klänningar och SKOR!


Converse

Dagens i-landsproblem.
Både jag och Tessan önskade oss Converse i random färger i julklapp. Det fick vi inte, ingen av oss. Men DÄREMOT fick vi båda pengar till att köpa Converse. Det är här problemet kommer in, för om man får pengar till att köpa en sak så är det så mycket lättare att man går och köper något annat. ELLER som jag tänker just nu, ska jag köpa ett par röda eller gråa? Ska dom var i Hi-modell eller i Ox-modell? Ska dom vara light eller inte? Hade jag bara fått ett par så hade problemet vart löst från början!
Nu är det inte så att vi är otacksamma, utan det är bara att det är så satans svårt att välja.

H




Freezing cold

Okej, att det är kallt ute kan jag stå ut med. MEN att det ska vara iskallt inne i skolan har jag svårt att acceptera!

H

BULLAR!

Hissar min och Tessans vän Tillan för att hon ska baka bullar och bjuda alla när Svenska B är slut om 3 veckor.
I LIKE!

H


Way to go, Tillan!


H hissar sig själv

Jag har namnsdag idag! Hur coolt som helst!

H

Kääärlek

Jag hissar att jag är så full av kärlek denna lördag.
Puss T

"nyheter"


HAH! No kidding...

Ibland bara älskar jag "nyheterna" är på Aftonbladet och Expressen.
Av 2000 nyheter så är denna en av de viktigaste 20..?


/Hanna


H dissar barnsäkerhet

Funderade på när man blir vuxen enligt medecinburktillverknings företagen?
Inte fan är det någon 18-års gräns där inte! Jag kan fortfarande inte öppna den där satans hostmedecinflaskan.
Fy fan för barnsäkra grejer.

H


Jag stod i ungefär 10 minuter och kämpade för att få upp flaskan innan det gick igår kväll!


HNY

Gott nytt år alla våra underbara läsare. Damn it vad det lät klyschigt. Hur som helst, jag är fortfarande sjuk, hostar helt galet och jag misstänker att Tessan är bakis. Gott nytt år!

H


RSS 2.0