Raaaaaaain

I Växjö så regnar det. Det regnar väldigt mycket och väldigt ofta. Det är väldigt drygt. Hittils sen jag flyttade hit så har jag inte haft en enda bra hårdag. Vad beror det på? Det jäkla regnet så klart! Så jäkla irriterande. Idag regnade det till och med så mycket så att jag var tvungen att köpa ett par stövlar. Vad är grejen? Please, tell me om någon vet!

Hanna

Dagens irritationslista

Jag är på ett dåligt morgonhumör, då jag irriterar mig på saker. Diss.

1. När folk skriver "heeeeeej :D" och låter fantastiskt entusiastiska i chatten på Facebook, för att sedan när man svarat, bara logga ut. Vad finns det för mening? Vet man att man ska dra, håller man ju käft, loggar ut och drar bara.

2. När folk i samband med att dom gör slut säger: "men jag vill verkligen att vi ska vara kompisar!" när dom vet att det är en omöjlig sak att klara av. Säg istället "jag hoppas du inte vill slå ihjäl mig men ifall du vill det, så är det nog bäst att vi håller oss ifrån varandra och aldrig mer ses".

3. Att jag dagen till ära ville ha yoghurt till frukost, och så fanns det bara fil, och pappa säger: "det smakar likadant". Men nej kära pappa, det gör det inte. Testa att smaka fil vs. yoghurt någongång och skriv en rapport.

Tack för mig!
T.L

RSS 2.0